• Meer rendement uit talent

  Door het ontdekken, vrijmaken en gericht inzetten van talent, voorkom je kostbare ontslagen, vergroot je de productiviteit en de flexibiliteit van de organisatie. Of het nu gaat om het talent van toek »

 • Hoe bouw je een winnend team?

  Van teams wordt verwacht dat ze goed op elkaar inspelen, snel leren en prestaties van formaat leveren. Maar een goed functionerend team is niet vanzelfsprekend. Hoe bouw je nu zo'n een winnend team? »

 • Psst, heb je 't al gehoord...?

  Roddelen roept allerlei negatieve associaties op. Dat is kwaadsprekerij, het is onvolwassen, het sluit mensen uit, het hoort niet. Maar heeft roddelen misschien ook een functie of toegevoegde waarde? »

 • Van tevreden naar bevlogen medewerkers

  Bevlogenheid is sterk spul. Wanneer je jouw kwaliteiten kent en dagelijks inzet in je werk, kom je al een heel eind. Hoe zorg je er als leider voor dat jouw mensen weer met plezier naar hun werk gaan? »

 • Change Management

  De meeste verandertrajecten slagen niet of maar gedeeltelijk. Veel problemen zijn terug te voeren op natuurwetten en normaal menselijk gedrag bij veranderingen. Hoe ga je daar het beste mee om? »

 • Over de geboorte van een vlinder

  Persoonlijke ontwikkeling is een heel proces, waarin je kunt verlangen naar moeiteloosheid, een helpende hand of het eindresultaat. Durf je te vertrouwen op het proces en wat zich voor jou aandient? »

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres
Wakkerendijk 58
3755DD Eemnes
(Bij het Kerkje)
Postadres
Postbus 80
3755 ZH Eemnes
T 035-538 35 38
E info@nieuwedimensies.nl
I www.nieuwedimensies.nl