Carin Suurenbroek

Inspiratie

Organisaties bestaan uit mensen en mensen bestaan uit een lichaam, hoofd, hart en ziel. Ik zie dat veel bedrijven managers en medewerkers vooral aanspreken op het doen en denken (lichaam en hoofd) en daarmee een groot gedeelte van het potentieel van mensen laten liggen.

Ik ervaar bezieling als ik mijn talenten mag inzetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties, zodat ze zich meer van hun eigen potentieel bewust worden en dit durven te gebruiken. Wanneer ik door mezelf te zijn, verschil maak en gewaardeerd wordt.

In mijn vrije tijd hou ik van lekker eten, mooie gesprekken, sport om mijn hoofd leeg te maken, beeldhouwen om te voelen welke mogelijkheden er in steen zitten en reizen om met een heel andere blik naar de wereld te kijken.

Opdrachtgevers

Met mijn trainingen op het gebied van leiderschap, persoonlijke- en teamontwikkeling spreek ik mensen aan op wat hen werkelijk drijft, hun talenten en positieve eigenschappen en hoe ze daarmee gewenste veranderingen kunnen realiseren voor hun omgeving, hun bedrijf en zichzelf.

Mijn klantenkring loopt uiteen van profit tot non-profit organisaties, zoals Alliander, APM Terminals, Liberty Global, MARS, NRG, Rivièra Maison en van individuele managers tot afdelingen van grote multinationals.  

Op m'n best

Ik geniet wanneer één plus één drie wordt en je samen tot een creatieve oplossing komt voor situaties die eerst onmogelijk leken. Ik doe het liefst langlopende trajecten waarbij ik op verschillende niveaus actief kan zijn, met aandacht voor de onderlinge relaties en het resultaat.
Ik ben op mijn best wanneer ik actie met reflectie, zakelijkheid met bezieling en kracht met raakbaarheid kan combineren.

Contact
carin@developmentatwork.nl
of bel 06- 8321 9170 

Tussen angst en verlangen beweegt de ziel

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres


Postadres
idem als bezoekadres
T 06 - 8321 9170
E info@developmentatwork.nl
I www.nieuwedimensies.nl