Commercieel contact

Een eendaagse training is een pasklare maatwerktraining van Nieuwe Dimensies. Pasklaar, omdat deze gebaseerd is op onze jarenlange ervaring. Maatwerk, omdat jullie vraag centraal staat en we de accenten in het programma samen in het intakegesprek bepalen. De training is geschikt voor kleine en grote teams, voor afdelingen of de hele organisatie.

Inhoud

Je wilt graag duurzame klantrelaties waarin opdrachten jou worden gegund. Je mag erop vertrouwen dat dit vanzelf gebeurt zodra je je niet alleen richt op 'verkopen' of 'de projectinhoud', maar wanneer je vooral jouw hart overbrengt en echt contact maakt.

Succesvolle adviseurs en verkopers beïnvloeden zonder kracht te gebruiken. Zij overtuigen niet, maar zij helpen liever hun gesprekspartners een goede keuze te maken. Zij winnen of verliezen niet, maar zij vertrouwen op de 'flow' en de kwaliteit van het contact. Met deze compacte, eendaagse training krijgen jij (en je team) meer commercieel succes met minder moeite en meer plezier.

Resultaten

  • Zicht op jouw manier waarop je 'echt contact maakt' met je relaties, ook als er sprake is van weerstand, zodat je jouw gunfactor kent en zelfs verhoogt.
  • Zicht op jouw beperkende overtuigingen en gedrag, waarbij we je handvatten aanreiken hoe je in jouw werkpraktijk effectievere gesprekken met relaties voert om ze vervolgens te verdiepen.
  • Input voor een 'elevator pitch' voor jezelf en/of jouw team die je bij relaties kunt gebruiken om jezelf en jouw organisatie over het voetlicht te brengen.

Voor wie

Deze eendaagse trainingsdag is bestemd voor afdelingen, teams en (sales)professionals die regelmatig interne- en externe klantcontacten hebben en streven naar een betere relatie die meer resultaat oplevert voor henzelf en de klant.

Workshop van één dag

Tarief

De standaardprijs voor deze dag is € 2.500,- per groep met maximaal tien deelnemers. Bij een hoger aantal deelnemers geldt een ander tarief. Dit tarief is inclusief:

  • een (telefonisch) intake gesprek tussen de opdrachtgever en de trainer, zodat we de training kunnen afstemmen op de wensen van de groep
  • het trainingsmateriaal
  • de reiskosten van de trainer van Eemnes naar de trainingslocatie.

Dit bedrag is exclusief btw en de arrangementskosten.

Meer weten

Bekijk de flyer of neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden met ons kantoor via telefoon (035) 5383538 of mail naar info@nieuwedimensies.nl.

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres


Postadres
idem als bezoekadres
T 06 - 8321 9170
E info@developmentatwork.nl
I www.nieuwedimensies.nl