Ga op reis met je team: boek een team APK

Als je met je auto op vakantie gaat naar een verre bestemming, is het niet meer dan gebruikelijk om je auto APK te laten keuren en een goede onderhoudsbeurt te geven. Liever teveel voorbereiding en preventief onderhoud dan geen voorbereiding en vertrekken op goed geluk.

Bij teams is het nog niet zo gebruikelijk om minimaal ieder jaar een APK te doen. Een team voor een onderhoudsbeurt naar de “garage” brengen, is vaak spannender dan je auto laten onderhouden. En vaak schiet het er door de drukte gemakkelijk bij in. Met als gevolg dat je blijft “rondrijden in een team” met versleten remmen (onvoldoende feedback), te zachte banden (meerdere energielekken en gebrek aan bevlogenheid), te weinig olie (onvoldoende waardering en smering), te veel kilometers op de teller (afnemend uithoudingsvermogen, noodzaak tot revisie en vernieuwing) of juist te weinig kilometers op de teller (meer testen, leren en ervaring opdoen).

Team APK

Herken je dat je team (veel) beter kan? Dat er onderhoud nodig is? Dat er “onderdelen zijn” die ververst en vernieuwd kunnen worden? Dan is het een goed idee om voor de zomervakantie eens een team APK te doen.

Gun jezelf en je team één dag vertraging en reflectie om daarna te kunnen versnellen. Wij bieden jouw team een effectieve pas op de plaats: het Team-APK. Een dag waarop je als team noodzakelijk onderhoud pleegt. We werken volgens de principes van 'waarderend organiseren'. We richten de blik op talenten binnen het team en de mogelijkheden die diversiteit biedt. De succesvolle oplossingen die al aanwezig zijn, vormen het fundament voor de toekomst. Ons programma biedt een mix van theorie, oefeningen en persoonlijke reflectie.

Laag hangend fruit plukken + TRANSFORMATIE

Met een APK kun je laag hangend fruit plukken, je kunt oplossingen vinden die eenvoudig te realiseren zijn. Maar het kan ook een start zijn om aan de slag te gaan met de wortels van de “team-boom”. Een team APK kan de pilot zijn van een langer durend transformatieproces. Vooraf weet je nooit wat een team APK losmaakt. Wat je wel zeker weet, is dat teams periodiek een APK nodig hebben. Voorkomen is beter dan genezen. Gun je zelf een goed voorbereid team!

Wil je meer weten? Bel of mail dan voor een vrijblijvende kennismaking. Wim Salters, 06 53251970 wim.salters@nieuwedimensies.nl

 

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres


Postadres
idem als bezoekadres
T 06 - 8321 9170
E info@developmentatwork.nl
I www.nieuwedimensies.nl