Haal meer uit je jaarlijkse teamdag!

Veel teams organiseren een keer per jaar een teamdag. Een dag waarop gekookt, gebouwd of gevaren wordt en je elkaar in een ontspannen setting wat beter leert kennen. In de meeste teams is er in het jaar vaak te weinig tijd om successen te vieren, sterktes en zwaktes van het team te onderzoeken, ontstane irritaties op te lossen en ruimte te geven aan persoonlijke vragen, zorgen of gevoelens. De jaarlijkse teamdag is dan bij uitstek geschikt om die achterstand in te halen. 

Nieuwe Dimensies biedt teams de gelegenheid om het aangename met het inhoudelijke te combineren. We hebben al voor veel organisaties teamsessies mogen organiseren, waarop we de volgende reacties hebben gekregen:

  • “Ik begrijp nu waarom mijn collega zo op mij reageert. Dit helpt enorm in onze samenwerking en zal het aantal ergernissen flink laten afnemen.”
  • “Wat fijn dat we eindelijk de tijd hebben genomen om te benoemen wat we waarderen in elkaar. Meestal hoor je alleen maar wat je niet goed doet!”
  • “Deze dag was eindelijk echt nuttig. We hebben veel lol gehad en inzichten gekregen hoe we makkelijker tot resultaten kunnen komen.”
  • “We hebben weer een nieuwe basis gevonden om beter samen te werken en elkaar niet steeds vliegen af te vangen. We hebben spelenderwijs echte stappen gezet met elkaar.”
  • “We hebben weer helder wat onze prioriteiten zijn en waarmee we het meeste resultaat kunnen boeken als team. Deze dag is voorbij gevlogen!”
  • “Het is goed om te weten wie welke bijdrage heeft in het team en waar we aandacht aan willen besteden. Dat scheelt veel tijd en energie.”

Nieuwe Dimensies staat voor werkelijke, blijvende gedragsverandering van mensen en organisaties. Wij geloven dat inzicht in de effectiviteit van het eigen gedrag de motor is voor vernieuwing. Met onze op maat gemaakte teamtrajecten hebben we al veel successen geboekt voor onze klanten. Wil je meer weten over dit onderwerp, of gewoon eens in gesprek? Neem dan contact op met Carin Suurenbroek via (06) 8321 9170, of mail naar carin.suurenbroek@nieuwedimensies.nl

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres


Postadres
idem als bezoekadres
T 06 - 8321 9170
E info@developmentatwork.nl
I www.nieuwedimensies.nl