Marian Rennenberg

Marian Rennenberg (1965) werkt sinds 2003 als Performance Improver bij Nieuwe Dimensies. Voorheen werkte zij als HR-manager bij Unilever en Schiphol Group. Haar voorliefde ging daar al uit naar alles wat met de ontwikkeling van mensen te maken heeft. Bij beide organisaties heeft zij projecten geleid die tot meer structuur en aandacht leidden voor de persoonlijke en leiderschapsontwikkeling van managers en medewerkers.

Marian werkt in diverse branches, profit en non-profit. Zij houdt ervan als mensen zeggen waar het voor hen op staat en om gaat. Met haar humor en ontwapenende doortastendheid voelen mensen zich snel vertrouwd en veilig. 'Zodra de hoge woorden uitgesproken zijn, weten mensen waartoe zij zich te verhouden hebben en kunnen zij bouwen aan een hernieuwde samenwerking met meer resultaat en plezier'. Marian faciliteert mensen om tot een betere samenwerking met zichzelf (persoonlijke ontwikkeling) en met elkaar (teamontwikkeling) te komen.

Marian richt zich met name op teamcoaching en personal coaching. Daarnaast is zij als trainer actief in de Life Coach Academy en in de Trainers Academy van Nieuwe Dimensies.

Zij heeft een 'down-to-earth'-manier van werken, waarbij zij mensen uitnodigt om te kijken naar die dingen die mensen liever niet zien bij zichzelf. Daar is de pot met goud te vinden! Een belangrijk motto voor haar: als je daadwerkelijk stilstaat bij wat er nu is, kan transformatie zich voltrekken.

Contact
marian.rennenberg@gmail.com
of bel 06- 1440 9285

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres


Postadres
idem als bezoekadres
T 06 - 8321 9170
E info@developmentatwork.nl
I www.nieuwedimensies.nl