Onze visie

 

Na een periode van dertig jaar waarin Nieuw Dimensies zich actief op de markt van organisatieontwikkeling, persoonlijke groei en teamcoaching heeft gemanifesteerd hebben we besloten het bureau op te heffen. We hebben met plezier bij Nieuwe Dimensies ons werk gedaan en zien in de huidige tijd meer mogelijkheden om in een losser samenwerkingsverband onze expertise bij bestaande en nieuwe klanten in te zetten.

 

Graag bedanken wij al onze klanten die in de voorbije jaren het vertrouwen in ons hebben gesteld.

 

Ieder van ons blijft dit werk doen. Vanaf nu onder eigen vlag en met zijn eigen specialisatie en voorliefde. Wij blijven de samenwerking met elkaar opzoeken en maken gebruik van de extra ruimte om ook met anderen samen te werken.  Zo kunnen wij nog beter inspelen op de vraag van onze klanten en de aard van hun organisatie.


Wilt u meer weten of wilt u een afspraak met een van ons? Neem dan contact op:

Marian Rennenberg
E marian.rennenberg@gmail.com, T 06 -3764 6337 

Marian is een doorgewinterde teamcoach. Heeft je team een boost nodig, wil je meer gebruik maken van de onderlinge verschillen of staat gedoe in de samenwerking de resultaten en het plezier in de weg?

Marian weet snel een veilige sfeer te creëren waarin de spannende zaken besproken worden. Ze weet een gezonde balans te houden tussen ernst en humor, diepgang en pragmatisme, structuur en intuïtie. Ze weet goed aan te sluiten bij de deelnemers en begeleidt met veel ‘sjeu’.


Toon Franken, Next Level Organiseren
E toon.franken@nextlevelorganiseren.nl, T 06- 5321 8938

Met mijn nieuwe bedrijf Next Level Organiseren help ik managers en hun teams met het realiseren van zelforganisatie, een heldere bedoeling en soepele samenwerking.  Ik help je organisatie klaar te maken voor de toekomst, aantrekkelijk voor je medewerkers en je klanten.

De frisse aanpak van nieuw organiseren zorgt voor wezenlijke vernieuwing en betere performance. Samen maken we weer ruimte voor vakmanschap, bezieling en succes. 

Carin Suurenbroek, Development@Work
E carin@developmentatwork.nl, T 06 - 8321 9170

Met mijn bedrijf Development@Work richt ik me op de ontwikkeling van mensen, teams en leiderschap op het werk. We leveren op maat gemaakte programma's om het potentieel van leiders en teams optimaal te ontwikkelen. Training en coaching gericht op het versterken van dat wat al goed gaat, het benutten van sterke punten en het creëren van high performance teams die elkaar versterken en samen moeiteloos tot een beter resultaat komen. 

Kras: kras.bocklandt@gmail.com, 06 - 2153 4995

Ik word nog steeds geïnspireerd door de interactie die ik ervaar tussen mijzelf en de mensen die ik train. Hierin ontvouwt de werkelijkheid zich voortdurend in een andere gedaante. Ik voel me uitgedaagd om daarin telkens mijn rol te herschrijven. Ik haal mijn inspiratie uit beeldende kunst, literatuur en filosofie, uit mijn tijd als commando, mijn ervaringen in tantragroepen en door te reizen.

Wim Salters: wim.salters@live.nl, 06 - 5325 1970

Monique Geerdink: moniquegeerdink@gmail.com, 06 - 3764 6337

De ware ontdekkingsreis bestaat niet uit het op zoek gaan naar nieuwe plekken, maar uit het kijken met nieuwe ogen. (Marcel Proust)

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres


Postadres
idem als bezoekadres
T 06 - 8321 9170
E info@developmentatwork.nl
I www.nieuwedimensies.nl