Sterke punten revolutie

Een eendaagse training is een pasklare maatwerktraining van Nieuwe Dimensies. Pasklaar, omdat deze gebaseerd is op onze jarenlange ervaring. Maatwerk, omdat jullie vraag centraal staat en we de accenten in het programma samen in het intakegesprek bepalen. De training is geschikt voor kleine en grote teams, voor afdelingen of de hele organisatie.

Inhoud

Heeft iedere medewerker in uw organisatie iedere dag de mogelijkheid om op zijn of haar werk dat te doen waarin hij of zij het beste is? Organisaties die daarop 'ja' antwoorden, hebben meer kans op een hogere productiviteit (18%), meer omzet (12%) en maken minder fouten (-60%). Het slechte nieuws is dat minder dan 2 van de 10 medewerkers het gevoel heeft dat zij dagelijks dat kunnen doen waar ze het beste in zijn. Tijdens deze eendaagse trainingsdag bieden we jou en je collega's handvatten, inzichten en perspectieven om vanuit je talenten te gaan werken en met meer plezier naar je werk te gaan.

De meeste bedrijven organiseren regelmatig een tevredenheidsonderzoek, zoals dat van Gallup. Organisaties stappen daarbij regelmatig in de valkuil dat ze vooral tijd en aandacht besteden aan het onderzoek zelf en het verwerken van de resultaten per afdeling of team. Onderzoek alleen is echter niet genoeg. Zonder structurele veranderingen in houding en gedrag van leidinggevenden en teamleden kun je de resultaten van het volgende onderzoek al voorspellen. Een andere valkuil is dat het management alleen aandacht geeft aan de resultaten wanneer ze nog vers zijn en al snel weer over gaat tot de orde van de dag wanneer de volgende prioriteit zich aandient, of de vervolgacties aan de HR afdeling delegeert in plaats zelf de verantwoordelijkheid op zich te nemen.

Nieuwe Dimensies biedt een uitweg uit deze vicieuze cirkel met de Sterke Punten Revolutie. We zorgen ervoor dat de vervolgacties na een onderzoek daadwerkelijk inhoud krijgen met concrete stappen om de tevredenheid te verhogen. We gaan met teams aan de slag om te identificeren wat een Sterk Punt nu werkelijk is en hoe je die in je dagelijks werk meer kunt gebruiken. En nee, een Sterk Punt is niet automatisch dat waar je goed in bent! Een belangrijke factor is het meten of je ook energie krijgt van wat je doet. Voor veel teams waar we mee werken is dit een grote opluchting: medewerkers worden weer gewaardeerd voor hun kwaliteiten en mogen meer gaan doen van dat waar ze al goed in zijn! Leiders uit profit en not-for-profit organisaties krijgen inzicht in wat hun teamleden sterk maakt en hoe ze een ieder optimaal kunnen motiveren en inzetten. Een aantal reacties van onze klanten op de Sterke Punten Revolutie:

 “Ik krijg hier enorm veel energie van.

 “Weg met de zesjes cultuur, we zijn eigenlijk allemaal negens!” 

“Fijn om eindelijk eens te praten over wat wel werkt, in plaats van altijd maar te focussen op wat er niet goed gaat.”

Kleine stappen zoals persoonlijke aandacht voor medewerkers, werkelijk luisteren als iemand iets wil vertellen, het geven van feedback en complimenten kan al een groot verschil maken. Graag gaan we het gesprek met je aan over wat de Sterke Punten Revolutie voor jou, je team of organisatie kan betekenen. 

Resultaat

  • Je wordt je weer bewust van jouw eigen talenten, kwaliteiten en sterke punten en hoe je die voor het team kunt inzetten
  • Je krijgt als team een sterke basis (stevig fundament) om samen te werken.
  • Je weet welke activiteiten kracht en energie genereren en hoe je die voor jezelf en het team kunt aanwenden

Voor wie 

Voor lijnmanagers, teamleiders en teams die weer met plezier willen samenwerken en gebruik willen maken van elkaars sterke punten in plaats van focussen op wat er niet goed gaat. Je krijgt praktische handvatten en inzichten die je de volgende dag op je werk kunt toepassen.

Workshop van één dag

Tarief

De standaardprijs voor deze dag is € 2.500,- per groep met maximaal tien deelnemers. Bij een hoger aantal deelnemers geldt een ander tarief. Dit tarief is inclusief:

  • een (telefonisch) intake gesprek tussen de opdrachtgever en de trainer, zodat we de training kunnen afstemmen op de wensen van de groep
  • het trainingsmateriaal
  • de reiskosten van de trainer van Eemnes naar de trainingslocatie.

Dit bedrag is exclusief btw en de arrangementskosten.

Meer weten

Bekijk de flyer of neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden met ons kantoor via telefoon (035) 5383538 of mail naar info@nieuwedimensies.nl.

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres


Postadres
idem als bezoekadres
T 06 - 8321 9170
E info@developmentatwork.nl
I www.nieuwedimensies.nl