Talent management

Door het ontdekken, vrijmaken en gericht inzetten van talent, voorkomt u kostbare ontslagen, vergroot u de productiviteit en de flexibiliteit van uw organisatie. Of het nu gaat om het talent van toekomstige leiders, uitblinkende professionals of oudere medewerkers.

Iedereen wil groeien in het leven. En je groeit het meest in de aspecten waar je goed in bent én waar je energie van krijgt. Dit vraagt om flexibiliteit van managers in het omgaan met mensen die hun talenten willen inzetten en intrinsiek gemotiveerd willen worden. Dit geldt voor mensen met meer en minder ervaring. Oudere medewerkers willen mogelijk liever hun meesterschap met anderen delen dan nieuwe vaardigheden aanleren. Weet u van uw teamleden wat zij als geen ander kunnen? Welk talent zij inzetten voor vrijwilligerswerk of een studieproject dat ook interessant is voor uw organisatie? 

Onze aanpak ondersteunt organisaties bij veranderingen die tot duurzame resultaten leiden. We maken mensen bewust van hun talenten, waardoor ze weer plezier krijgen in wat ze doen en verantwoordelijkheid nemen voor hun resultaten. Talent management gaat een stuk verder dan het gangbare concept van competentie management. Wij geloven dat krachtige mensen tot krachtige organisaties leiden. 

Een prachtig filmpje over persoonlijke ontwikkeling:

Wie naar buiten kijkt droomt. Wie naar binnen kijkt wordt wakker. Carl Jung

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres


Postadres
idem als bezoekadres
T 06 - 8321 9170
E info@developmentatwork.nl
I www.nieuwedimensies.nl