Team APK

Een eendaagse training is een pasklare maatwerktraining van Nieuwe Dimensies. Pasklaar, omdat deze gebaseerd is op onze jarenlange ervaring. Maatwerk, omdat jullie vraag centraal staat en we de accenten in het programma samen in het intakegesprek bepalen. De training is geschikt voor kleine en grote teams, voor afdelingen of de hele organisatie.

Inhoud

Herken je dat de vergaderingen van je team een sleur zijn? Dat het vooral gaat over actielijstjes die niet af zijn? En dat jullie niet toekomen aan de echte onderwerpen of lastige gesprekken. Jullie team verliest zo energie en daarmee daadkracht. Welkom, je bent niet het enige team in Nederland dat op zoek is naar bezieling en verbetering. In de waan van de dag is het lastig om overzicht en focus te houden. Liever blussen we brandjes, terwijl elk team regelmatig onderhoud en verfrissing nodig heeft. Daarvoor is rust en ruimte vereist, en dat hebben we tegenwoordig weinig.

Gun daarom jezelf en je team eens één dag vertraging en reflectie, om daarna te kunnen versnellen. Wij bieden jouw team een effectieve pas op de plaats: het Team-APK. Een dag waarop je als team noodzakelijk onderhoud pleegt. We werken volgens de principes van 'waarderend organiseren'. We richten de blik op talenten binnen het team en de mogelijkheden die de diversiteit biedt. De succesvolle oplossingen die al aanwezig zijn, vormen zodoende het fundament voor de toekomst. Ons programma is een mix van theorie, oefeningen en persoonlijke reflectie.

Resultaat

  • Teamleden zijn 'opgeladen' met frisse inzichten en hebben daardoor meer energie om samen aan de slag te gaan.
  • Teamleden zijn geïnspireerd en de onderlinge banden zijn versterkt.
  • Het team weet wat er hapert en wat de oplossingen zijner is weer focus en overzicht.
  • Het team heeft concrete handvatten om samen meer resultaten te behalen.

Voor wie

Deze dag is geschikt voor elk team dat te weinig toekomt aan het noodzakelijke onderhoud en die de onderlinge verschillen willen waarderen en de individuele kwaliteiten beter willen benutten.

Hieronder een erg grappig filmpje over teamwork uit de Disney film Madagaskar:

Workshop van één dag

Praktische zaken

De standaardprijs voor deze eendaagse is € 2.500,- per groep met maximaal tien deelnemers. Bij een hoger aantal deelnemers geldt een ander tarief. Dit tarief is inclusief:

  • een (telefonisch) intakegesprek tussen de opdrachtgever en de trainer, zodat we de training kunnen afstemmen op de wensen van de groep;
  • het trainingsmateriaal;
  • de reiskosten van de trainer van Eemnes naar de trainingslocatie. 

Deze dag is exclusief btw en de arrangementskosten. 

Meer weten

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden met ons kantoor via telefoon (035) 5383538 of mail naar info@nieuwedimensies.nl.

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres


Postadres
idem als bezoekadres
T 06 - 8321 9170
E info@developmentatwork.nl
I www.nieuwedimensies.nl