Wat voor leider ben jij?

Een eendaagse training is een pasklare maatwerktraining van Nieuwe Dimensies. Pasklaar, omdat deze gebaseerd is op onze jarenlange ervaring. Maatwerk, omdat jullie vraag centraal staat en we de accenten in het programma samen in het intakegesprek bepalen. De training is geschikt voor kleine en grote teams, voor afdelingen of de hele organisatie.

Inhoud

Wat voor leider ben jij? Welke dimensies van leiderschap zijn hierin voor jou belangrijk en welke wensen heeft jouw organisatie? Hoe kun je elkaar als collega's hierin versterken en aanvullen? Deze dag biedt jou en je collega-leidinggevenden de gelegenheid om met elkaar in dialoog te gaan over de huidige en gewenste leiderschapsstijl. Deze eendaagse training biedt jullie handvatten om in jullie praktijk op een effectievere manier leiding te geven.

Voordat je naar deze dag komt doe je een digitaal assessment dat jouw persoonlijke leiderschapsprofiel op de verschillende dimensies zichtbaar maakt. Wij bieden een platform waarop je met elkaar in dialoog  gaat over de gewenste dimensies van leiderschap, zoals ook beschreven in het boek 'Wat voor leider ben jij?'. Dit boek vormt de basis voor deze dag. We laten zien hoe je behendig kunt omgaan met schijnbaar tegengestelde doelen en hoe je de kracht van de paradox kunt benutten in leidinggeven. We werken met jullie praktijksituaties en wisselen dit af met theorie en reflectieoefeningen.

Resultaat

  • Je krijgt inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl.
  • Je krijgt duidelijk welke leiderschapsdimensies het meeste ontwikkeld kunnen worden op individueel en organisatieniveau.
  • Je leert te balanceren met tegengestelde eisen (en-en in plaats van of-of).
  • Je vergroot je flexibiliteit in uiteenlopende situaties en bij verschillende medewerkers, waardoor je je bereik als leider vergroot.

Voor wie

Deze dag is bedoeld voor leidinggevenden die een nieuwe invulling willen geven aan leiderschap door de schijnbare paradoxen (polariteiten) te benutten, zoals bijvoorbeeld vertrouwend willen controleren, krachtig kwetsbaar zijn of flexibel stabiliteit bieden. Het is voor organisaties die (opnieuw) willen bepalen welke leiderschapsstijl voor hen gewenst is en welke dimensies van leiderschap nu specifiek aandacht behoeven.

Workshop van één dag

Praktische zaken

De standaardprijs voor deze dag is € 2.500,- per groep met maximaal tien deelnemers. Bij een hoger aantal deelnemers geldt een ander tarief. Dit tarief is inclusief:

  • een (telefonisch) intake gesprek tussen de opdrachtgever en de trainer, zodat we de training kunnen afstemmen op de wensen van de groep
  • het trainingsmateriaal
  • de reiskosten van de trainer van Eemnes naar de trainingslocatie.

Dit bedrag is exclusief btw en de arrangementskosten.

Meer weten
Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden met ons kantoor via telefoon (035) 5383538 of mail naar info@nieuwedimensies.nl.

Wij werken o.a. voor:

Bezoekadres


Postadres
idem als bezoekadres
T 06 - 8321 9170
E info@developmentatwork.nl
I www.nieuwedimensies.nl